Fitbit med trådløs trim-synk

Fitbit med trådløs trim-synk

Skritteller med synkronisering mot Mac og iPhone.

Fitbit introduserer to nye modeller. Den personlige sensoren kommer i en rimelig og en mer avansert modell.

Fitbit vil være kjent for enkelte for en trådløs baderomsvekt eller for den personlige sensoren Tracker som både teller skritt og måler søvnkvaliteten din - og i tillegg kan kommunisere med en Mac.

Treningsentusiaster vil muligens også kjenne til Nikes Fuelband, som har liknende funksjonalitet - og selvfølgelig egen iOS-app.

Fitbit Zip og One

Fitbit-tellerene er ment å skulle stimulere til fysisk aktivitet ved å spore dine daglige bevegelser samt gi deg oppmuntring underveis og premier ved oppnådde mål. Digitalt, selvfølgelig - men alltid hyggelig med klapp på skulderen. Fine å se på er de også, og egner seg godt som fashion-tilbehør, kompakte som de er.

Sensorene er designet for å tåle fukt og er dermed gode følgesvenner også på mer høyintensiv trening. De to modellene bruker ulike batteriteknologi - lille Zip bruker utskiftbart knapp-batteri som skal vare i opptil et halvt år, mens One kan lades opp.

Begge sporer antall trinn, tilbakelagt distanse og forbrente kalorier. Zip styres enkelt ved å berøre skjermen. One-modellen kan i tillegg sense din søvnryme, og også vekke deg gjennom vibrasjon ved et passende tidspunkt.

Fitbits to nye kroppsnære wearable computing-enheter Zip og One utmerker seg med støtte for den strømgjerrige Bluetooth 4-standarden som støttes av iPhone 4S og iPhone 5. Via en egen app skal begge enheter kunne synkronisere sine data automatisk med en kompatibel enhet når de er fysisk i nærheten av hverandre. Synkronisering kan også foretas mot en Mac.

Utaskjærs

Beklageligvis er ikke Fitbit-sensorene for salg i Norge, men de kan kjøpes fra Amazon i England. Fitbit Zip er i salg nå fra 50 britiske pund, mens Fitbit One kommer for salg mot slutten av måneden fra 80 britiske pund. Frakt og norske avgifter tilkommer.

Fitbit-appen finnes dessverre heller ikke i norske iTunes App Store, men om du har en amerikansk iTunes-konto, kan du laste den ned gratis her .

Du kan lese mer om Fitbit Zip her - og om Fitbit One her. Se en promovideo nedenfor.

Les om:

Komponenter