Fjern YouTube-reklame

Fjern YouTube-reklame

BRUKERTIPS: Lei av at YouTube-videoer er neddynket av reklame? Slik fjerner du den irriterende reklamen – det er enklere enn du tror.

Eierne bak YouTube bestemte seg tidlig at de skulle tjene penger på tjenesten, men slet lenge med å finne en god måte å tjene penger på. Da selskapet ble kjøpt opp av Google, ordnet det problemet seg av seg selv.

LES OGSÅ:

Slik lurer du Hollywood

Google har ikke overraskende utviklet løsninger som plasserer annonser nederst på videoer som er lastet opp til tjenesten. I det siste har visningen av reklamene økt i frekvens og har i tillegg blitt mindre diskret. Det har ført til at enkelte har bestemt seg for å finne en metode for å kvitte seg med hele problematikken. Ikke overraskende har dette kommet som i form av en tilleggsmodul for de forskjellige nettleserne.

LES OGSÅ:

Skattejakt med GPS

Bruker du Google Chrome som din standard nettleser, kan du laste ned tilleggsmodulen Adblock Plus (se snurl.com/1rn389). Bruker du Firefox 3.x som standard nettleser, kan tilleggsmodulen Tubestop anbefales (se snurl.com/1rn41o). Opera-brukere kan installere tilleggsmodulen YouTube Adsfree (se snurl.com/1rn5s9).

LES OGSÅ:

Se film på pc-en helt lovlig

Komponenter