Fjernstyr grillmaten med iPhone

Fjernstyr grillmaten med iPhone

Trådløst termometer varsler deg når koteletten er perfekt.

Har grillen din Bluetooth?

iGrill, et nytt steketermometer med trådløs Bluetooth, varsler din iPhone når burgern er klar.

Å kunne smykke seg med tittelen grillkonge (det finnes nok flere i det ganske land) står høyt i kurs hos mange. Og har du et forkle med denne påskriften, bør du kunne leve opp til forventningene.

For enten du griller med kull, ved, elektrisitet eller gass i en av de mange grilltypene, dreier mye seg om temperatur-kontroll. Som med annen matlagning, for så vidt. Men med høy temperatur på grillen er tiden kritisk.

Så hvis du er vant til å bruke steketermometer i ovnen innendørs, hvorfor ikke bruke et grilltermometer utendørs? Og når du nå i tillegg kan få et som har lys-styring og trådløs sender med iPhone-varsling - ja, da kan du spille beach volley, du også.

150 timers batterilevetid er bra, 50 meter kan du maks være unna grillen med telefonen (noen burde holde seg i nærheten og passe på likevel), en LED-lampe skifter varme når kjøttet nærmer seg riktig temperatur, og i tillegg er iGrill mini-senderen magnetisk slik at du kan feste den rett på grillen.

Appen er gratis. For iPhone 4S eller senere. iGrill mini koster 499 kroner hos Jernia .

Produsenten har også en iGrill-modell uten «mini» i navnet. Til denne finnes det apper både for iOS og Android, mens iGrill mini foreløpig bare har app for iOS-enheter.

Du kan lese mer om iGrill mini her . Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Via iDevices .

Les om: