Fjernstyr Mac eller pc fra iPhone

Fjernstyr Mac eller pc fra iPhone

Ved hjelp av LogMeIn Pro² er det enkelt å fjernstyre Mac-en fra iPhone.

Du får full kontroll over eksterne Mac-er og pc-er med LogMeIn Pro². Vi har prøvd løsningen.

Det finnes gratis-løsninger for fjernpålogging også, bare så det er sagt - inkludert LogMeIn Free fra samme produsent som står bak LogMeIn Pro. Men LogMeIn Pro² byr på mye mer, som filoverføring, fjernutskrift, deling av skrivebordet og mye annet. LogMeIn Pro² er rett og slett en velfungerende, profesjonell løsning som fungerer mot både Windows-pc og Mac, og kan styres fra en nettleser eller til og med fra en iPhone.

Skrivebordet

LogMeIn Pro² gjør det enkelt for deg. Installer et lite server-program lokalt som kjører i bakgrunnen, og du er igang. Fra en ekstern nettleser kan du nå logge deg på hele maskinparken din - det være seg Mac-er eller Windows-pc-er. Installasjonen er enkel og smertefri. Full 64-bit støtte loves.

Og selv om det finnes mange gratis-løsninger rundt omkring, har LogMeIn Pro² flere fordeler. Du kan overføre filer på en enkel måte, du kan skrive ut eksterne filer lokalt, du kan høre eksterne musikk- og lyd-filer lokalt, og du kan også dele ditt skrivebord med andre.

LogMeIn Pro² har også den fordelen at lisensen er skalerbar, slik at du betaler for det antall klienter du har behov for.

iPhone

Skulle du i tillegg ha behov for å være ekstra mobil, har LogMeIn Pro² også utviklet en iPhone-klient som utfører mange av de sammen operasjonene.

Etter den søte kløe...

Men så kommer regningen. LogMeIn Pro² koster fra cirka 415 kroner årlig for en enkelt-lisens, uavhengig av maskinplatform. Heldigvis finnes det volumrabatter. Heller ikke iPhone-versjonen, som selges separat, er billig: 165 raske kroner koster den.

Så prøvekjør test-versjonen først. Vi testet en beta-versjon, og hadde gode erfaringer.

Du kan lese mer om LogMeIn Pro² her samt lese en PDF-presentasjon her . iPhone-versjonen kan kjøpes fra iTunes AppStore her. Se demo-video nedenfor.

Les om:

Komponenter