Fjernstyr pc-er med gratisprogram

Fjernstyr pc-er med gratisprogram

TeamViewer lar deg fjernstyre dine venners pc-er og du kan hjelpe dem med å løse dataproblemer.

Det er bikkjekaldt ute, og vi beveger oss nødig ut i kulda hvis vi kan unngå det. Heldigvis kan vi ordne det meste fra godstolen, utstyrt med en pc og internettilgang.

LES OGSÅ:

De beste Android-appene

Vi kan betale regninger, lese nyheter, og kjøpe ting – og vi kan hjelpe til med å løse it-problemene til familie og venner.

Selv om deres maskiner befinner seg et annet sted fysisk, trenger du ikke å forlate stolen du sitter i hvis du skal yte litt it-support.

Med programmet TeamViewer er det helt enkelt mulig å få tilgang til onkel Johans datamaskin, og installere antivirus og annen programvare. Det krever naturligvis at onkel Johan også har installert TeamViewer på sin pc, som må være slått på og tilkoblet nettet.

LES OGSÅ:

Skriv ut nøyaktig det du vil fra nettet

PC World Danmark har også tidligere skrevet om TeamViewer, les gjennomgangen av hvordan programmet virker her.

Det er gratis for forbrukere å benytte TeamViewer, som nettopp er kommet i en ny utgave til Windows.

I den aktuelle versjon 6 er det blitt enklere å kommunisere via nettprat mellom den som hjelper til og den som får hjelp med sin pc. Designen er også piffet opp, og programmet er blitt raskere.

Ifølge TeamViewers egne opplysninger har programmet mer enn hundre millioner brukere på verdensbasis. Programmet brukes blant annet av virksomheter som Canon, Philips, Microsoft og Intel.

Last ned TeamViewer her (norsk nettside).

LES OGSÅ:

Genial Photoshop-klon

Oversatt av Aksel Edgar-Lund, etter en artikkel hos PC World Danmark.