Flere bilder fra OS X 10.6 Snow Leopard

Flere bilder fra OS X 10.6 Snow Leopard

Ryktene vil ha det til at snøleoparden lusker rett rundt hjørnet - ser den slik ut?

Apples seneste inkarnasjon av operativsystemet OS X, med løpenummer 10.6, kommer med lovnad om mange tekniske innovasjoner. Mange av dem sitter under panseret, og er ikke umiddelbart like synlige - jamnfør Windows 7 med nytt Aero-interface. Apple passer likevel på å gi oss følelsen av noe nytt, og vi har samlet sammen noen av nyhetene her.

LES OGSÅ:

Snow Leopard kan komme i august

QuickTime

QuickTime kommer i ny versjon, med det passende nummeret X (les: ti). Ikke bare er ikonet flunkende nytt, men også brukergrensesnittet er bearbeidet. Et QuickTime video-vindu er rammeløst, og de nye avspillingskontrollene forsvinner faktisk helt ved avspilling.

QuickTime X har en rekke nyheter, blant annet skjermopptak, deling direkte mot YouTube, redigering samt avspilling av FLV. Alle funksjoner er tilgjengelige rett ut av esken - ingen Pro-versjon lenger, med andre ord.

Wallpapers

En drøss med nye skrivebords-bakgrunner har Apple også kostet på seg. Mange av dem er rett så fine - ikke minst hele tre naturfotografier av den sjeldne snøleoparden (som du ser helt øverst i artikkelen).

Eske

Og til slutt legger vi også ved bildet av OS X 10.6-emballasjen, slik det fremstår på noen spionbilder som har lekket på nett .

Rykter ute på nettet vil ha det til at Apple faktisk vil lansere Snow Leopard i slutten av august - før tidligere annonsert september måned, altså. Vi gleder oss, i hvert fall!

Komponenter