Flere MacBook Pro-rykter

Flere MacBook Pro-rykter

Ny 15-tommer sies å være rett rundt hjørnet, og det spekuleres også rundt nye iMac-er.

Intels nye Ivy Bridge-prosessorserie skal snart være klar for lansering, og det synes å være opplest og vedtatt at Apple kommer til å slippe nye Mac-er i den forbindelse.

Både MacBook Pro og iMac er moden for en oppdatering, og skal vi tro ryktene den siste tiden kommer det også til å skje. I tillegg til nye, raskere prosessorer snakkes det om at begge maskinseriene vil få en slankere formfaktor.

15-tommeren først ut

Ifølge Digitimes er det 15-tommersmodellen blant MacBook Pro-serien som kommer til å bli lansert først, mens den oppdaterte 13-tommeren vil slippes på et senere tidspunkt.

Intels nye Ivy Bridge-prosessorer skulle ha kommet på markedet tidligere i år, men lanseringen ble utsatt på grunn av produksjonsproblemer. Ryktet skal ha det til at firekjernes mobilvarianten av Ivy Bridge-serien er lanseringsklar den 29. april.

Tokjerners-varianten sies å ikke være klar før i juni, noe som kan forklare hvorfor 13-tommeren ikke kommer samtidig. 17-tommeren er også ventet oppdatert, men muligens ikke før flere måneder etter de mindre modellene, skriver MacRumors.

AppleInsider skriver at flere forhandlere begynner å gå tomt for nettopp 15-tommeren, noe som styrker påstandene til Digitimes. Den taiwanske avisen har for øvrig også rapportert at oppdateringen av iMac-serien er ventet i juni. De skriver at alt-i-ett-maskinen vil komme med matt skjerm i tillegg til en slankere design.