Første mini-pc fra Fujitsu

Første mini-pc fra Fujitsu

Fujitsu lanserer sin første minibærbare på egen kjøl.

Fujitsu lanserer den første minibærbare etter at samarbeidet med Siemens ble avsluttet. De har satset på at iøynefallende design som viktig fordel, men selskapet har lang tradisjon som produsent og leverandør i det profesjonelle ultraportable markedet.

Modellen M2010 er laget både for den som er opptatt av stilig design og for førstegangskjøper av mini-pc, og leveres i tre farger med metallglans. Disse fargene er ikke malt på, men ligger i materialene som er brukt, noe som skal gi bedre vern mot slitasje.

Brukskvaliteten er viktig, og M2010 skal tåle en trøkk. Den består de samme testene for bruk som gjelder de profesjonelle bærbare-pc-ene Lifebook-serien. Batterilevetiden er oppgitt til fem timer. Modellen innebærer av Amilo mini forsvinner som produktserie.

Produkt: Fujitsu M2010 Mini-pc

Leverandør: Fujitsu

Distributører: Tech Data, Itegra

Veil. utsalgspris: 3 877,- (ekskl. mva)

Salgsargument: Stilig designet mini-pc i flere farger fra veteran i design av ultraportable pc-er

Teknisk: Intel Atom™ N280-prosessor, LED-bakgrunnsbelyst 10,1-tommersskjerm, 1,2 kilo oppgitt vekt, webkamera og -mikrofon, høytalere, trådløsnett/Bluetooth, Windows XP/Works 9, 160 gb, 1 gigabyte internminne, testet for flatetrykk opp til 200 kilogram, punkttrykktestet opp til 35 kilo, høyglans metallfinish i fargene rød, svart og perlehvit.

Tilgjengelig:

Les om: