Første sniktitt på Android 3.0

Første sniktitt på Android 3.0

Se Googles video av sitt nye operativsystem for nettbrett.

Forbrukerne venter spent på Googles nye operativsystem Android 3.0, som først og fremst er designet for nettbrett, ikke mobiltelefoner.

Google har vært uklar på når systemet kommer på markedet, men mye tyder på at en lansering ikke er altfor langt unna. Ifølge de siste kan den komme allerede i mars.

Uventet sniktitt

Under Consumer Electronics Show i Las Vegas presenterte Google en offisiell video om det nye operativsystemet med kodenavn Honeycomb, som nå er å finne på Youtube.

Under tittelen ”Introducing the next generation of Android” viser selskapet 1,32 minutter om programvaren.

Nytt grensesnitt

Det er mye høy og pretensiøs musikk under fremvisning av det nye kule grensesnittet til operativsystemet. Det virker enkelt å bla i biblioteker, ha videosamtaler med andre, flytte på apps og bevege seg i Googles kartsystem. Også Googles nettbutikk for ebøker som skal inneholde tre millioner titler er elegant integrert.

- Vi har brukt mye tid på brukerens opplevelse av Honeycomb, og vi har utviklet et helt nytt, virtuelt og holografisk grensesnitt som også får mange av Androids eksisterende funksjoner til å skinne, skal en representant for Google ha sagt under presentasjonen.

Se selv om Honeycomb er noe for deg:

Les om: