Første test av nye iPad

Første test av nye iPad

Macworld har testet nye iPad, som kommer i salg i Norge neste fredag.

Tredje generasjon iPad kommer ikke i salg i Norge før 23. mars, men i morgen slippes den i USA og en rekke andre utvalgte land.

I forbindelse med den amerikanske salgsstarten er våre kolleger hos amerikanske Macworld nå ute med sin test av det nye nettbrettet. De har gitt den 4,5 av 5 mus, og trekker spesielt frem skjermen, kameraet og mobilforbindelsen som særlige lyspunkter:

- Den nye iPad-en er akkurat dette: iPad, oppdatert for et nytt år og millioner av nye iPad-brukere. Den er ikke mindre eller lettere, men den har en fantastisk skjerm, et mye bedre kamera på baksiden og støtte for mobile nettverk som kan måle seg med WiFi-hastigheter. Det er iPad-en som millioner av mennesker har omfavnet, bare ett år bedre, skriver Jason Snell hos amerikanske Macworld.

- Brukere av iPad 2 trenger riktignok ikke å være misfornøyd. Deres iPad-investering holder minst ett år til. Men de bør kanskje ikke ta en nærmere titt på den nye iPad-ens skjerm. Når du først legger øynene dine på Retina-skjermen, er det vanskelig å gå tilbake til noe annet, skriver han.

Vi kommer tilbake med en fullstendig omtale av den nye iPad-versjonen når vi får inn et testeksemplar. Følg med på Macworld.no i slutten av neste uke. Ta også en titt på Jason Snells videoanmeldelse av tredjegenerasjons iPad nederst i artikkelen (PS: Den er på engelsk!).

Les om:

Komponenter