Forsvinnende liten minnepinne

Forsvinnende liten minnepinne

Stort mindre lommelagring enn dette får du ikke.

Stilmessig er dette på linje med en alu-MacBook.

Og så liten at du må se nøye etter for å få øye på den.

Usb-minnepinner kommer i ulike fasonger og størrelser - noen forseggjorte i form av sushi eller lekefigurerer, andre spesialdesignet for å tåle en trøkk.

Men de aller fleste er varianter over samme tema: En flat, liten pinne som du putter inn i usb-porten på din Mac. Noen er penere enn andre, men smaken er jo delt.

En av de største ulempene er ikke størrelsen per se - men det faktum at disse faktisk (stort sett) stikker ut av siden eller fronten på en maskin. Dermed risikerer du også at noen kommer borti den - og kanskje til og med skader den.

Minipinne

Elecoms nye usb-pinne er et lite under - en miniatyr som rommer enten 16 GB eller 32 GB. Sølvfinishet matcher Mac-en perfekt. Lett å miste, antakelig.

Det kan til og med se ut som om man klarer å ha to slike ved siden av hverandre - noe som langt ifra er en selvfølge for en standard-størrelse minnepinne.

Prisen er dessverre ikke like liten - 60 dollar for 16 GB og 93 dollar for 32 GB. Det er 340 og 525 kroner, respektive. Frakt til Norge fra 16 dollar. Norske avgifter tilkommer.

Du kan bestille disse fra GeekStuff4U her.

Les om:

Komponenter