Fortsatt iPhone-klokkekaos

Fortsatt iPhone-klokkekaos

Det er ikke bare alarmklokken som går feil etter omstillingen til vintertid.

Da vi stilte klokken tilbake en time for noen uker siden, opplevde mange iPhone-brukere at vekkerklokken ringte en time for sent.

Årsaken var en feil i iPhone-programvaren relatert til gjentakende alarmer, og Apple lovte at feilen skulle fikses i den kommende oppdateringen av iOS - versjon 4.2.

Men oppdateringen er ennå ikke lansert, og fortsatt sliter mange med klokkeproblemer, men ikke bare relatert til vekkerklokken. De siste dagene har flere brukere rapportert om feil med den vanlige klokken også.

Automatiske klokkeinnstillinger

En av våre kolleger opplevde plutselig at hans iPhone 3GS var stilt tilbake i tid med flere dager. På Apples diskusjonsforum finnes det flere med lignende problemer.

Feilen ser ut til å ramme de med automatisk innstilt dato og tid. Mange av brukerne har fått klokken stilt tilbake til tidlig søndag morgen 7. november, da USA gikk over til normaltid.

Hva dette skyldes vet vi ikke. Det ser ut til å være flest iPhone 3GS-brukere som melder om problemene. Den midlertidige løsningen ser ut til å være å stille inn dato og tid manuelt.

Apple har ikke gått ut med lanseringsdato på iOS 4.2, men de siste ryktene sier at oppdateringen slippes førstkommende fredag, skriver MacStories.

Les om:

Komponenter