Fra HP til Fujitsu

Fra HP til Fujitsu

Etter tolv år i HP går Ulf Rasmussen til Fujitsu for å bidra til selskapets serversatsing.

Ulf Rasmussen er ansatt som Business Development Manager Server & Storage i Fujitsu. Her vil han være ansvarlig for å bygge og videreutvikle server- og lagringssatsningen i kanalen.

Ansettelsen er en del av selskapets satsning på å styrke posisjonen i det norske server- og lagringsmarkedet, og spesielt innenfor x86-servere.

I en pressemelding sier Ulf Rasmussen at Fujitsu er et spennende selskap som han mener tenker nytt i forhold til det norske markedet.

- Produktporteføljen er også meget imponerende, og kvaliteten og bredden dekker behovene til alt fra små til store bedrifter. Min jobb som forretningsutvikler vil gå ut på jobbe med partnere og kunder for å bygge kompetanse og styrke selskapets tilstedeværelse, sier han.

- Skal ta andeler

Ulf Rasmussen kommer sist fra en stilling i HP, der han hovedsakelig har jobbet med serveradministrasjon, automatisering og lagring. Rasmussen var i selskapet i tolv år, som blant annet konsulent, løsningsarkitekt og sist som presales-konsulent. Før det jobbet han i Compaq.

Anders Eiken, markedsdirektør i Fujitsu, sier at Rasmussen vil være en nøkkelspiller når Fujitsu nå skal ta markedsandeler på servermarkedet.

- Vi er svært glade for å få Ulf med sin tyngde og erfaring på laget. Han vil ha et stort fokus på våre forhandlere og distributører i form av oppfølging, presales, support og kompetansebygging, sier han.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!