Fri deg fra skrivebordsrotet

Fri deg fra skrivebordsrotet

Frigjør plass og vinn samtidig tilkoblingspunkter med denne smarte løsningen.

Er det lenge siden du så overflaten på skrivebordet ditt?

Viser det seg at solen har bleknet treverket rundt der papirbunkene har stablet seg opp?

Da er det på tide med en vårrengjøring. Men samtidig er det anledning til å tenke fremover og se på smarte løsninger for å unngå å gå i de samme fellene igjen.

Michael Cavada har skapt Space Bar som løsning på mysteriet med den forsvinnende skrivebordsplassen. Navnet er et ordspill på det engelske navnet for mellomromstasten, men også for det at den er utformet som en bjelke som frigjør plass.

Mer plass

I all sin enkelhet tilbyr Space Bar en måte å løfte iMac-en (eller skjermen) opp fra selve bordet. Dermed skapes en liten lomme der tastatur og mus kan parkeres for natten. Og fremdeles er det plass til overs på toppen til en iPhone eller iPod.

Rent teknisk er Space Bar solid nok til å tåle vekten av en 27-tommer iMac (eller noe tilsvarende). Space Bar er fremstilt i Apples favorittmateriale aluminium, og formmessig er det klare paralleller til Apples visuelle språk. Så den bør passe fint inn sammen med de andre iTingene.

Flere usb-porter

Men i tillegg tilbyr den en praktisk utvidelse av tilkoblingspunktene til Mac-en via usb. Hele seks usb-porter er det satt av plass til i hyllen - fire foran og to bak. I tillegg finnes en mini-usb samt tilkobling for nettspenning for å drive hub-en. Kan man få nok usb-porter?

Du kan lese mer om Space Bar her. Prisen er 80 amerikanske dollar, rundt 460 norske kroner. Du kan se en promovideo for Space Bar nedenfor.

Les om:

Komponenter