GarageBand klar for iPhone

GarageBand klar for iPhone

Digitalt band nå også i lommeformat.

Apple lanserer GarageBand for iOS som universal-app.

Fra før av har Apple konvertert Mac-musikkprogrammet over til iPad, og nå altså også for iPhone og iPod touch.

Både GarageBand og også iMovie for iPad er imponerende eksempler på hvor mye regnekraft og potensiale det sitter i de mobile iOS-enheten i en etter PC-verden.

Med versjon 1.1 er appen nå altså tilgjengelig for iPad, iPad 2, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S og iPod touch (tredje og fjerde generasjon).

Ikke bare kan du jamme og lage musikk mens du er underveis på din iOS-enhet, du kan også koble til en gitar for å spille inn dine inspirerte øyeblikk for senere å jobbe videre med de på Mac-en.

I tillegg til å krympe appen ned til lommeformat, er det også noen forbedringer. Du kan nå lage dine egne akkorder for Smart Instruments, og du kan transponere sanger i halvtoner eller hele oktaver. Det er bygget inn støtte for 3/4 og 6/8 takt-arter, og er mulighet for nullstilling av sangens toneleie uten automatisk transponering av original-opptaket. I tillegg finnes en ny eksport-innstilling for AAC og ukomprimert AIFF.

For iPad-eiere som allerede har kjøpt appen er oppgraderingen gratis, og kan også overføres til opptil fem iOS-enheter totalt med samme Apple ID. For nye kunder er prisen 35 kroner i iTunes App Store her .

Du kan se en promo-film for GarageBand for iPad fra Apple nedenfor.

Via Apple.

Les om:

Komponenter