Garmin golf-ur med iPhone-kobling

Garmin golf-ur med iPhone-kobling

Golfbaner og smarte meldinger med Bluetooth Low Energy.

Kanskje ikke golf-sesong her hjemme - men det plager ikke globetrotteren.

Garmins nye golf-klokke Approach S4 har kart og data for over 30.000 golf-baner internasjonalt innebygget, med gratis oppdateringer livet ut.

Klokken har innebygget GPS, og måler avstander til front, midt og bak på greenen. I tillegg er det visning for layup, dogleg og slag-avstander samtidig som scoren vises.

Uret bruker den energisparende Bluetooth-standarden 4 LE. Så har du en iPhone 4S eller senere så kan du la denne ligge i golf-bagen og likevel få opp tekstmeldinger og e-poster på armbåndet. Som tilbud i pro shopen?

Approach S4 har en høyoppløselig skjerm som kan betjenes med hansker. I tillegg er den vanntett ned til 10 m (les: water hazard).

Opptil 10 timers bruk skal man kunne få ut av batteriet, med GPS-en på. Nyere GPS-klokker fra Garmin bruker smart-sporing av geolokasjon som for å spare strøm ikke er oppdatert på minuttet - men det burde ikke være noen problemstilling.

Prisen er 350 dollar i utlandet, og lanseringstidspunkt er nå. Forgjengeren S3 selges for rundt 2500 her hjemme, så vi kan kanskje anta noe liknende for S4. Sjekk forøvrig ut en promo-video nedenfor.

Via Garmin

Les om:

Komponenter