Gavepakke fra ATI og Valve

Gavepakke fra ATI og Valve

Er du den heldige eier av et Radeon-kort kan du få et par Steam-spill gratis.

De to selskapene har nemlig blitt enige om en gavepakke til Radeon-eiere. Har du et Radeon-kort, nytt eller gammelt spiller ingen rolle, kan du laste ned Half-Life 2: Lost Coast og Half-Life 2: Deathmatch, helt gratis.

LES OGSÅ: Monsteret fra ATI

Tilbudet fra ATI og Valve gjelder kun for ATI Radeon-eiere. Når du skal til å laste ned spillene sjekker nemlig Steam om du har riktig type grafikkort. Har du et Nvidia kort er det altså ikke nødvendig å prøve.

Baksiden av medaljen er at en allerede må ha en kopi av originale Half-Life 2. Nå har i og for seg Lost Coast vært gratis siden det kom, men Deathmatch koster fortsatt rundt 10 dollar. Selv om tilbudet også gjelder eldre Radeon-kort kan det være en fordel å ha en modell av litt nyere dato, ettersom Half-Life 2 er kjent for å kreve sitt av maskinvaren.

Ved siden av å tilby Radeon-eiere et par gratis spill, gir også Valve saftige rabatter på Half-Life 2 og et par andre Steam-spill.

De nye Ati Catalyst-driverne kommer nå med Steam som en del av programvarepakken, uten at den blir særlig større å laste ned av den grunn, rundt 600 kB ekstra må du regne med om du velger å ta med Steam når du laster ned Catalyst. Samarbeidet mellom de to selskapene er planlagt å gå frem til sommeren neste år.

Les mer og last ned spillene hos Steam.

LES OGSÅ: Spill er for voksne