Gigabyte lanserer kjøligere hovedkort

Gigabyte lanserer kjøligere hovedkort

Senker temperatur og sikrer bedre driftssikkerhet med hjelp av Ultra Durable 3-teknologi.

Det første kortet ut i den nye Ultra Durable 3-serien er GA-EP45-UDP3, som er basert på Intels P45-brikkesett. Hovedkortet har, ikke overraskende, støtte for Intels Core 2-prosessor med flere kjerner og bushastighet opp til 1 600 MHz. Det takler også ddr2-minne opp til 1 366 MHz.

Gigabyte har gjort et par uvanlige valg under utviklingen av den nye hovedkortserien. Blant annet er det benyttet ekstra store mengder kobber i selve hovedkortene, faktisk hele 60 gram. Kobberet kombinert med strømsparefunksjonen Dynamic Energy Saver Advance skal Ifølge Gigabyte gi mindre motstand og lavere arbeidstemperatur, noe som ifølge Gigabyte resulterer i både bedre stabilitet og lengre levetid.

Dynamic Energy Saver Advance er aktiv i både normal og overklokket tilstand. For å forenkle overklokking har Gigabyte implementert enkel overklokking ved hjelp av en Quick Boost-funksjon. Denne gir brukeren tilgang på tre forhåndsoppsatte overklokkingsprofiler, noe Gigabyte hevder vil gjøre det enklere å oppnå bedre ytelse uten å måtte manuelt konfigurere klokkefrekvenser og volt-innstillinger.

Du kan lese mer om de nye Ultra Durable 3-kortene hos Gigabyte.

Les om: