Gjennomsiktig skrivebordskalender for Mac

Gjennomsiktig skrivebordskalender for Mac

Skrivebordskalenderen Blotter skal sørge for at du ikke glemmer avtalene dine.

Har du noen ganger opplevd å ha glemt avtaler fordi du ikke husket å sjekke kalenderen?

Den tid er forbi. Blotter er en elegant semiaktiv skrivebordskalender som gir deg en rask oversikt over kommende avtaler og gjøremål.

Les også: Bedre gjøremålsstyring på iPhone

Blotter tar ukens iCal-kalender og legger den pent ut for deg på skrivebordet. I tillegg er det en hurtigoversikt over dagens aktiviteter, samt en hendig listevisning av iCals to-do-gjøremål.

Du kan velge dags- eller ukesvisning, og tre forskjellige layouter, fra smal vertikal bjelke til heldekkende. Programmet kan settes til å starte automatisk med oppstart av Mac-en, og også fades ut etter en stund.

Les også: iCal får nytt grensesnitt i OS X Lion

Enkelt, pent gjort, og veldig nyttig. Enkelte vil kanskje savne muligheten for å redigere kalenderen direkte, men det er altså så langt ikke mulig. Ren visning, med andre ord.

Du kan lese mer om Blotter hos WireLoad her. Blotter er fullt kompatibel med Mac OS X Snow Leopard, inkludert Spaces, Exposé og MobileMe.

Blotter for Mac koster 55 kroner i Mac App Store her. WireLoad stilte velvilligst en versjon til disposisjon.

PS: Navnet skjemmer ingen, er det noe som heter. I dette tilfellet blir det jo noe spesielt for oss her i Norge, men faktisk vil man oppdage at navnet på appen er sensurert i Apples Mac App Store. Hvorfor er det bare Apple som vet, men det antas at det er narkotikarelatert...

Les om: