Gjør det enkelt å bytte til SSD

Gjør det enkelt å bytte til SSD

Kingston har lansert pakkeløsninger som gjør det enda enklere for deg som vil bytte ut harddisken.

For mange er nok det største aberet ved å bytte harddisk, eller kanskje til og med oppgradere til en SSD, at de må ta jobben med å installere hele operativsystemet på nytt. Det er en jobb de aller fleste helst vil slippe å gjøre for ofte.

Nå har Kingston lansert en pakkeløsning som etter sigende skal gjøre det enklere å gå fra gammeldags platelager, til en moderne og lynrask SSD. Viktigst i Kingstons SSDNow-serie er en 2,5-tommers SSD på enten 64 eller 128 gigabyte, med maksimal lesehastighet på 170 megabyte per sekund og skrivehastighet på opp til 40 megabyte per sekund. Det finnes også en variant med 40 gigabyte SSD, men det er såpass smått at det blir i minste laget om man ønsker å installere mer enn bare selve operativsystemet og kanskje et par kabalvarianter.

Takket være et medfølgende diskkloningsprogram skal det være ekstra enkelt å bytte fra harddisk til SSD. I pakken følger det også med monteringssett slik at du kan bruke SSD-en i en vanlig stasjonær tilpasset 3,5-tommers harddisker, samt forlengelseskabler for sata og strøm. Alt du trenger for å bytte ut harddisken i pc-en din følger altså med.

Prisen for Kingstons oppgraderingspakke ligger på rundt 1 000 kroner for 64 gigabyte og rundt 1 700 kroner med 128 gigabyte.

Les om: