Gode iPhone-apps for VM-enkene

Gode iPhone-apps for VM-enkene

Overlevelsesguide til deg som ikke er fotball-gal, men som må sitte ved siden av noen som er det i sofaen hjemme.

Fotball-VM nærmer, med bare en dag igjen, og mens menn (og noen kvinner) verden over bobler av glede, sitter det noen kjærester og koner ved siden av i sofaer rundt om i landet som synes dette fotball-hysteriet blir litt i meste laget.

Men det er ingen grunn til å fortvile, for det er mye å finne på selv om mannen din sitter klistret til TV-skjermen i en måned fremover. Apple har nemlig en nærmest uendelig mengde med apps å tilby for deg med iPhone. Noen er kanskje mindre interessante enn andre, men det fines noen som bør passe de som sliter med fotballgalskap på alle kanter.

LES OGSÅ:iPhone-programmene for de som aldri får nok av fotball

Raskere internett på telefonen

For deg som har iPhone, og ikke er et inbitt fotball-fan, kan disse applikasjonene være verdt å laste ned før morgendagens hysteri starter for fullt:

Først og fremst kan det være lurt å laste ned “Opera Mini”. Den lille og enkle nettleseren fra norske Opera Software gjør det langt raskere å surfe på nettet med mobiltelefonen din.

Om kjæresten er klistret til skjermen, men du har mer lyst til å lese en bok på iPhonen, kan du laste ned “Stanza” - en applikasjon som er gratis og gir deg mulighet til å laste ned og lese bøker på telefonen eller iPaden din, for den som har skaffet seg det allerede.

Lett iPhone-underholdning for alle og enhver

“Scribble Lite” er en app for den kunstneriske sjel. Denne koster heller ingenting, og kan være morsom når du kjeder deg litt. Med denne applikasjonen kan du lage egne tegninger på telefonen, eller laste opp bilder du vil tegne videre på. Når du vil viske bort er det bare å riste telefonen- Morsom for barn i alle aldre, så vel som litt barnslige voksne.

En liten annen app for deg som er redd for a legge på deg foran TV’en og fotball-VM er “Lose it!” en app som hjelper deg med å gå ned i vekt, sette mål for deg selv, samt et daglig kalori-innhold, på en kjempe enkel måte. Logg deg inn på denne hver dag på telefonen og applikasjonen gir deg informasjon om hva som må til for at du skal kunne gå ned i vekt.

Selv om det er lett å legge på seg i disse sofa-tider, må man jo også huske å spise. Med “Big Oven” kan du helt enkelt skrive inn de ingrediensene du vil bruke, og programmet gir deg en fullstendig liste over retter du kan forberede. En god ide for deg som ofte er tom for ideer når du er i matbutikken og skal handle inn middag til deg selv eller familien.

Om du er interessert i å få over 8500 drink- og cocktail-oppskrifter, enkelt hentet fra telefonen din til deg, kan du bare søke på “8,500+ Drink & Cocktail Recipes Free” . Programmet for deg som vil imponere venner og kjente med lekre drinker.

Reis hvor du vil! Dra på eventyr!

Det er ikke grenser for hva man kan få til med de rette applikasjonene. Med “WhereTraveler” kan du reise rundt I verden, få anbefalinger om resturanter, shopping, underholdning for popululære ferie-destinasjoner. Nyttig verktøy som flyvning-status, språk-oversetting, valutakalkulator, og tippekalkulator er også inkludert. En fin app for den reiseglade.

“Toki Tori” er en kjempeunderholdene puslespillaktig greie hvor du guider en and gjennom 80 forskjellige nivåer, I 4 ulike verdener, mens du samler egg på veien. Du har forkjellige våpen med navn som Telewarp, InstantRock og Slug Sucker. Noen av nivåene er simple mens andre er mer kompliserte.

Når du er ferdig med å samle egg med Toki Tori, og føler deg klar for å begi deg ut på mer spill og moro er det spillet “Trism” som star for tur. I ekte “Tetris”-stil (dog det neste steg etter Tetris), er “Trism” den største suksess-historien innen AppStore.

Er du av den glemske typen som ofte glemmer både ditt og datt? Ja, da er denne siste applikasjonen absolutt noe for deg; “HouseKeeper.” Man blir påminnet om viktige ting som ofte blir glemt av de fleste, som å skifte batterier på brannalarmen, sjekke ventilasjonsfilteret til tørketrommelen (brannfarlig), bytte tannbørste (vanlig hver tredje måned). HouseKeeper hjelper deg med å huske 10 vanlige lettglemte huslige plikter. I tilegg til dette kan du legge til din egen liste over ting du vet du må huske. Ikke dumt.

Som du ser finnes det mange muligheter for deg som står i fare for å kjede deg under alle de 64 kampene som skal spilles i Sør-Afrika under fotball-VM.