Gratis Google Calendar-varslinger på sms

Gratis Google Calendar-varslinger på sms

Nyttig tips for deg som bruker Googles nettbaserte kalender.

Mange ser ikke vitsen med en nettkalender, fordi den ikke kan konkurrere med kalenderen som befinner seg på mobiltelefonen. Å bli varslet av en alarm før møter eller viktige hendelser ved hjelp av en enhet som man har med seg «overalt», er selvsagt vanskelig å konkurrere mot.

Men samtidig har nettkalenderen den fordelen at den kan deles med din bedre halvdel, kolleger og så videre. Dessuten trenger du ikke å miste en eneste oppføring fordi du bytter mobil. Men det trenger ikke å være så vanskelig.

Bruker du Googles kalender, kan du få tjenesten til å varsle deg via SMS ved en viktig hendelse. Den beste delen med avtalen er at det er gratis. Du blir med andre ord ikke belastet for mottatte meldinger og du kan ha så mange du har lyst på. Google tar regningen.

LES OGSÅ:

Unødvendig Gmail-punktum

For at du skal kunne motta meldinger, må du ikke overraskende registrere mobilnummeret ditt med tjenesten. Det gjør du vet å trykke på lenken som heter Innstillinger øverst til høyre i skjermbilde. Fra siden for Innstillinger, sørg for å trykke på lenken for fanen som heter Konfigurering av mobil. Fyll ut nummeret ditt og velg riktig land. Trykk til slutt på knappen som heter Send bekreftelseskode. Når det er gjort, vil du etter en kort tid motta en sms fra Google med en kode. Tast så denne koden inn i feltet for Bekreftelseskode etterfulgt av et trykk på knappen som heter Avslutt oppsett. Avslutt med å trykke på knappen som heter Lagre (se skjermbilde).

LES OGSÅ:

Blokker Flash-animasjoner i IE

Når du er ferdig med å registrere mobilnummeret ditt, kan du velge sms som et valg fra nedtrekksmenyen for påminnelse.