Grønne servere fra HP

Grønne servere fra HP

HPs nye blade-tjenester kan redusere energiforbruket med 25 prosent.

HP lanserer nye proaktive tjenester rettet mot blade-miljøer. Gjennom disse tjenestene kan HP blant annet levere analyser av kunders behov for strøm og kjøling, og hjelpe til med å redusere energiforbruket med opptil 25 prosent.

Blades kom først for industristandard servere, mens denne teknologien nå også er tilgjengelig på forretningskritiske servere og datalagring. Stadig flere kunder bruker disse byggeklossene. Nå lanseres en proaktiv tjeneste som hjelper kundene å forbedre og forenkle utnyttelsen av blade-teknologien og tilhørende verktøy. Tjenestene er bygget opp på samme måte som andre proaktive vedlikeholdskontrakter.

- Gartner Group mener at it-relaterte strømkostnader vil femdobles i årene som kommer. Gjennom våre nye proaktive blade-tjenester kan vi gjennom analyser av kunders strømforbruk bidra til at forbruket reduseres med hele 25 prosent. Dette er et viktig bidrag til kundens bunnlinje og også de klimaproblemene vi står overfor, sier Frode Lukassen, forretningsansvarlig for Mission Critical og tekniske tjenester i HP Norge, i en pressemelding.

Mer info om serverne på HPs websider.

LES OGSÅ: Grønnere Store Blå

Les om: