Grupper Hotmail-meldinger etter samtaler

Grupper Hotmail-meldinger etter samtaler

BRUKERTIPS: Gruppering av samtaler er en god ide for å samle meldinger om samme emne sammen.

Mange hevder at en av suksessformlene bak Gmail var at tjenesten var tidlig ute med å tilby gruppering av samtaler. Takket være denne funksjonen kan man enkelt følge tråden i samtalen og dermed slippe å lete etter e-postmeldinger med samme emnetittel.

Men av en eller annen merkelig grunn ventet Microsoft lenge med å legge til støtte for denne funksjonen i Hotmail. Da selskapet først introduserte støtte for denne funksjonen, skjedde det i all stillhet. Mange har derfor rett og slett ikke fått med seg at Hotmail kan gruppere samtaler med samme emne. Her er hvordan du kan aktivere denne funksjonen.

Slik gjør du

Start nettleseren og logg deg på Hotmail-kontoen din. Etter at tjenesten er lastet inn, trykk på nedtrekksmenyen Alternativer øverst til høyre i skjermen for å hente frem de ulike menyalternativene. Fra nedtrekksmenyen, klikk på Flere alternativer... og vent til siden for Flere alternativer lastes inn.

Når dette er gjort, trykk på lenken som heter Samtaler og raskere lesing under avsnittet som heter Lese e-post. Under Samtaleinnstillinger, trykk inn radioknappen for Grupper meldinger etter samtale (se skjermbilde) og avslutt med å trykke på Lagre-knappen.

Hvis du går tilbake til innboksen, vil du nå se at meldingsutvekslinger med samme emnetittel mellom deg og mottaker(e) vil nå være gruppert i kronologisk rekkefølge. Dermed slipper du at meldinger mottatt i mellomtiden komme i veien for samtalen.

Les om: