GTA kommer til iPhone

GTA kommer til iPhone

Rockstar har avslørt at de jobber med en iPhone-versjon av Grand Theft Auto: Chinatown Wars.

Ved siden av å komme med en iPhone-versjon av det kritikerroste GTA-spillet, planlegger Rockstar også å komme med en iPhone-utgave av Beaterator. Spillet er i utgangspunktet et PSP-spill hvor du kan komponere egne sanger ved hjelp av flere tusen forskjellige samples og lyder laget av Rockstar og den kjente produsenten og rapperen Timbaland. PSP-versjonen av Beaterator er ventet mot slutten av september, mens versjonen til iPhone og iPod Touch vil slippes senere i høst.

LES OGSÅ:

Ti store spill til iPhone

Lovende musikkspill til tross, det er GTA-lanseringen som er den mest spennende. Grand Theft Auto: Chinatown Wars kom til Nintendo DS i mars i år, og ble svært varmt mottatt av både spillpresse og spillere. Nå kan Rockstar avsløre at de jobber med å oversette spillet til både Sony PSP og iPhone. PSP-utgaven er ventet å komme i salg i løpet av oktober, mens Rockstar ikke vil si noe mer om iPhone og iPod Touch-utgaven enn at det kommer i løpet av høsten.

I Grand Theft Auto: Chinatown Wars følger du den unge Triade-medlemmen Huang Lee, som blandes inn i en nådeløs kamp mellom de forskjellige Triade-gjengene i Liberty City, en by som forøvrig går igjen i de fleste GTA-spillene. Spillet tar deg gjennom en omfattende og stor historie, i tillegg til småspill og andre utfordringer.

Rockstar har enn så lenge ikke sagt noe om nøyaktig når de to spillene kommer til iPhone og iPod Touch, eller hva de vil koste.