Guitar Hero III for Mac før jul

Guitar Hero III for Mac før jul

Mac-versjonen av Guitar Hero III er nå ferdig og vil komme i salg før jul.

Spillet Guitar Hero kommer for første gang ut på Mac-plattformen i desember. «Golden master»-versjonen er nå produsert, og Guitar Hero III for Mac kommer i salg i USA den 10. desember.

Spillkonsoll-versjonen av Guitar Hero III kom i salg i oktober, og spillet har vært ute i Windows-versjon i noen uker.

LES OGSÅ: Musikkspill til Ipod

Utgaven for Mac kommer i en kombinert Windows/Mac-utgave som i USA vil koste i underkant av 80 dollar, melder Macworld USA. Hybrid-versjonen vil ersatte den rene pc-utgaven som allerede er i salg.

LES OGSÅ: Activision bekrefter Guitar Hero III

Guitar Hero III går ut på at spilleren er en musiker som prøver å slå seg opr mot toppen ved å inngå avtaler med plateselskaper, spille på stadig større konsertarenaer og prøve å sikre seg stadig bedre musikkanmeldelser. Man spiller på den medfølgende usb-baserte «gitar-kontrolleren»og prøver å treffe riktig tone på en rekke kjente rockelåter. Spillet inneholder mer en 70 kjente låter, som låses opp etter hvert som brukeren skårer poeng.

Spill som har gjort det bra i konsollmarkedet, gjør det ikke nødvendigvis like bra når de blir tilgjenglig på det vanlige pc-markedet, men Guitar Hero er blant dem som har høstet gode kritikker også i pc-drakt. Da gjenstår det bare å se hvordan dette vil gå i Mac-markedet.

Blant bandene som er representert i Guitar Hero III, finner vi Sex Pistols, Pearl Jam, Cream og The Scorpions.

Mac-versjonen av spillet krever at man har Mac OS X versjon 10.4 eller nyere, intel Core 2 Duo-prosessor på 2 GHz eller raskere, minst 1 GB internminne, 5,1 GB ledig diskplass og grafikkutrustning minst på høyde med ATI Radeon X1600 eller Nvidia GeForce 7300 med minst 128 MB videominne, samt dvd-spiller.