Har du orden i sysakene?

Har du orden i sysakene?

iPad-stativ, iPhone-holder og nøkkelskål i ett.

Nest fra BlueLounge er noe så nyttig som en iPad-stativ, iPhone-holder og alt-mulig-skål i ett.

Så bruksområdene spenner mellom hendig innreting til småpenger og mobil-telefon rett innenfor ytterdøren til praktisk stativ for iPad til film-bruk eller i skrive-posisjon.

Les også: Rydd i kabelsalaten - Del 1

Nest er gummiert på innersiden og i kantene slik at den ved friksjon kan holde en iPad godt på plass enten i oppreist eller i liggende posisjon. For å hindre at iPad-en sklir ut i vertikal orientering kan en liten flik trekkes ut på baksiden for å låse brettet.

Nest er både praktisk og elegant samtidig. Stilmessig står den seg fint til Apple-produkter - det er viktig. Og til alt hell finnes den i seks forskjellige farger, så det burde være mulig for de fleste å finne en de liker.

Les også: Rydd i kabelsalaten - Del 2

Det er den indre gummieringen som er kolorert. Alternativene er sort, hvit, blå, grønn, oransje og rosa.

Du kan lese mer om Nest - samt bestille - hos BlueLounge her . Prisen er 15 dollar per stykk, og det vil tilkomme minst fem dollar i frakt avhengig av forsendelsesmetode.

Det rimeligste alternativet blir dermed 20 dollar, noe som tilsvarer cirka 115 kroner alt inkludert. Dermed er beløpet også under den magiske 200-kroners grensen for merverdi-fritak på importvarer.

Les om:

Komponenter