Hent Komplett-varer i Oslo

Hent Komplett-varer i Oslo

Nå kan du plukke opp dine bestillinger fra Komplett i et hentepunkt på Vinderen.

Komplett.no utvider servicetilbudet til alle kunder i Oslo og omegn, og åpner et nytt hentepunkt på Vinderen. Kundene bestiller i nettbutikken, og henter varene selv. Det betyr raskere og rimeligere levering.

- Vi har i flere år hatt et "pick up point" i Sandefjord med stor suksess, sier Anton Hagberg, administrerende direktør i Komplett, i en pressemelding.

- Mange kunder har reist fra Oslo for å hente varene sine, og vi har i lengre tid sett behovet av å tilrettelegge med tilsvarende tilbud i hovedstaden. De ivrigste netthandlerne finner vi i byene, og Oslo er et særdeles viktig marked for oss, sier Hagberg.

Sentralt

Valget av Vinderen er ikke tilfeldig. Nærheten til studentmiljøene på Blindern og i Nydalen har vært en avgjørende faktor for selskapet. Dessuten ligger området lett tilgjengelig når varer skal hentes, og vil ikke skape de store parkeringsutfordringene som en finner i sentrumsområdene.

- Av erfaring henter kundene alle typer produkter selv, men pc og tv er produkter det går spesielt mye av. Kundene kan også levere inn produkter i retur, samt få hjelp til spørsmål de måtte ha, sier Hagberg.

Rask levering

Komplett.no har som mål å tilby raskest mulig levering. Nå kan kundene legge ordre fram til kl 17.00, og hente varene dagen etter kl 10.00 ved hentepunket. Bestillinger før kl 09.00 kan hentes samme dag etter kl 15.00.

Kundene varsles på tekstmelding eller e-post, når varene er klare for avhenting.

Etablering av flere hentepunkter i større, norske byer vurderes fortløpende.

- Komplett.no har over 10 000 ulike produkter på hovedlageret i Sandefjord. Det betyr en produktbredde som fysiske butikker ikke kan matche, mener Hagberg.

Komponenter