Her er 3d-nettbrettet

Her er 3d-nettbrettet

Wikipad er spesiallaget for spill, og gir deg Angry Birds i 3d, uten briller.

Forrige ukes Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas viste fram nettbrett i alle former og varianter, men blant de mest spennende var likevel Wikipad fra det lille selskapet med samme navn.

Wikipad er et åtte tommers nettbrett med 1280 ganger 720 pikslers oppløsning, som bruker Androids Ice Cream Sandwich-operativsystem.

Vårt kusinetidsskrift PC World USA har fått holde litt på Wikipadden, og melder om et ganske tungt nettbrett, med gummihåndtak som er fine å holde i.

- Skjermen lar deg bytte mellom 2d og 3d når som helst, men jeg la merke til at den ikke var like skarp med 3d-funksjonen på, skriver PC Worlds utsendte journalist, Armando Rodriguez.

Angry birds

Foreløpig er det ikke spesielt mye tredimenasjonalt innhold tilgjengelig, men Wikipad lover å konvertere 2d-innholdet til 3d for deg hvis du vil. Angry Birds-varianten som var på brettet under CES-messa var ifølge PC World ikke særlig interessant.

Wikipad skal ha en fire-kjerners Tegra 3-prosessor, som ifølge Nvidia er den eneste mobile prosessoren som er i stand til å konvertere 2d-innhold til 3d på rappen. Ellers har Wikipad 8 GB lagring, microSD-spor og et 2-megapikselkamera.

Prisen skal være 200 dollar, men hvis du slenger på 50 til får du med spillkontrollerdocken som vises på bildet. Wikipad skal komme på markedet i mai, men vi aner ikke om den kommer til Norge.

Les om:

Komponenter