HiRise hever iMac-en din

HiRise hever iMac-en din

Står iMac-en din for lavt på skrivebordet? Da har Twelve South det perfekte tilbehør for deg.

Tilbehørsprodusenten Twelve South har lansert HiRise, et nytt tilbehør for iMac som lar deg både heve skjermen til et mer ergonomisk nivå og få et ryddigere skrivebord.

Justerbar hylleplate

HiRise, som er laget av børset stål, fungerer som et stativ for din iMac (eller Apple-skjerm).

Du skal imidlertid ikke plassere maskinen eller skjermen på toppen av HiRise-boksen. Selve stativet befinner seg innvendig i form av en metallhylle.

Det finnes seks ulike spor å plassere denne metallhyllen som iMac-en eller Apple-skjermen skal stå på, så her har du god mulighet til å heve maskinen til et mer komfortabelt nivå for hodet og øynene.

Du kan som kjent ikke heve eller senke skjermen på en iMac eller Apple-skjerm, men med HiRise blir dette likevel mulig.

Ved å plassere hylla i spor nummer to fra bunnen vil du for øvrig kunne få iMac-skjermen din på linje med en Thunderbolt Display, ifølge Twelve South.

Roterom

HiRise har også en bonusfunksjon utover muligheten til å heve iMac-en din: nemlig innebygd oppbevaring. På fronten av stativet finnes en plate som festes med magneter og som du kan enkelt fjerne.

Når du tar vekk platen, som for øvrig er utstyrt med luftehull, har du rett og slett et eget roterom hvor du kan putte alt fra eksterne harddisker, en Mac mini, mobiltelefonen, nøkler og lommebok. Frontplaten kan skrus fast om du ønsker en mer permanent og tryggere lagringsplass for tingene dine.

I salg nå

HiRise støtter alle iMac-er og Apple-skjermer med L-formet fot, inkludert 27-tommer iMac og Thunderbolt Display.

Prisen er 79,99 dollar, omlag 460 kroner. Du kan bestille nå fra nettsidene Twelve South. Husk at frakt og tollavgifter kommer i tillegg. Vi antar norske nettbutikker tar inn produktet snart.

Komponenter