Hjertemonitor via iPod og iPhone

Hjertemonitor via iPod og iPhone

Nike+ treningsutstyr nå også i samarbeid med finske Polar.

Apple og Nike samarbeider om en serie med treningsutstyr - kalt Nike+ - som kommuniserer trådløst med iPod. Nå blir Polar med på festen.

Pluss ganger pluss

Polar, basert i Finland, vil for mange være kjent som produsent av treningsklokker og hjertemonitorer. Og det er en Nike+ tilpasset hjertemonitor som nå lanseres under navnet Polar WearLink+ .

Les også: Nike og Apple utfordrer

Brystbåndet har en innebygget radiosender som overfører informasjon om hjerteslagene til et Nike+ system - det vil si din iPod. Og din iPod eller iPhone gir deg feedback for treningen din underveis.

Ved veis ende kan du laste opp informasjonen om dagens økt til nettstedet nikeplus.com . Der kan du legge inn informasjon om ruten din, utfordre venner og følge progresjonen i treningsopplegget ditt.

Krypto

Polar-senderen bruker et kodet 5 kHz-signal, noe som sikrer at oppstart er rask etter den første iPod-parringen. Og at signalet ikke forstyrrer andre med like interesse - din løpepartner, for eksempel. Eller at andre igjen kan plukke opp dataene - vi er usikre på om det ville være et stort problem.

Les også: Din egen Nike-sko med iPhone

Stroppen er i vaskbar tekstil, og selve sensoren er også vann-avvisende.

Salgsstart er i USA denne måneden for 70 dollar, og med forventet tilgjengelighet i Europa i løpet av juli. God trening!

Pressemelding her . Nedenfor en video som viser Polars egen nettbaserte treningslogg.

Les om:

Komponenter