Hold vekten trådløst med iPhone

Hold vekten trådløst med iPhone

Hva med en vekt med trådløs nett-tilkobling og iPhone-støtte?

Vi veier som kjent våre ord med gullvekt, så hvorfor skulle vi forvente mindre av oss selv når det kommer til kroppsvekt-indeksen? Og med julebord-sesongen rett rundt hjørnet så gjelder det å holde et ekstra øye med vekten - nyttårsforsettene pleier tross alt ha begrenset holdbarhet, om en skal være ærlig med seg selv. Heldigvis kommer Withings til unnsetning med en vekt som trådløst holder øye med vekten din!

Ikke bare kjenner den igjen deg på vekten, slik at den kan spore flere familiemedlemmer, men den kan også overføre vekt, kroppsvektindeks og andre kjekke data trådløst over WiFi til din datamaskin for all ettertid. Her gjelder det å ha egne, passordbeskyttede brukerkontoer, med andre ord.

Men ingenting er sikkert mer motiverende enn å ha slankestatistikken tilgjengelig til enhver tid rett på din iPhone, så derfor bidrar Withings også med en gratis iPhone-app! Årets julegave? Se video-demo under.

WiFi Body Scale fra Withings koster omtrent 108 euro (cirka 900 kroner). Med frakt til Norge kommer kalaset på cirka 1300 kroner ekskludert avgifter. Du kan lese mer om, samt kjøpe WiFi Body Scale fra Withings her. iPhone-applikasjonen kan lastes ned gratis via iTunes AppStore her.

Les om:

Komponenter