Hollywood-kjendis bak iPhone-video

Hollywood-kjendis bak iPhone-video

Den kjente filmregissøren David Fincher har laget reklame for Apple.

Den kjente filmregissøren David Fincher - kjent fra Benjamin Button, Fight Club og Se7en - har laget reklame for Apple.

Kjendis-regissør Fincher, som for mange vil være mest kjent for filmen The Curious Case of Benjamin Button (Cate Blanchett, Brad Pitt) nylig, men også klassikere som Fight Club (Brad Pitt), Se7en (Brad Pitt, Morgen Freeman) og The Game (Michael Douglas, Sean Penn), er selv-proklamert Mac-fanatiker. Og han er også mannen som står bak traileren for Apples siste skrik, iPhone 3Gs.

LES OGSÅ: Nye Get-A-Mac-videoer

Reklame-spot-en har fått navnet Break In, og spiller på det faktum at den nye telefonen ser helt lik ut som dagens 3G-modell. Men så viser det seg at den også kan ta opp video, der den sitter på en pidestall i et fancy serverrom. Artig sak.

Som et apropos kan det nevnes at samme David Fincher i sin tid også stod bak reklamen i forbindelse med lanseringen av dagens 3G-modell. Filmen har «voice over» av kjendis-skuespiller Robert Downey Jr., sist sett i Iron Man.

LES OGSÅ: iPhone 3G eller 3G S - hvilken skal du velge?

Fincher er altså ikke fremmed for å lage reklame, noe han har gjort ved en rekke anledninger tidligere. Han har også en bakgrunn i musikvideo-bransjen, og har laget videoer for blant andre Madonna.

Du kan se både den nye reklamen for iPhone 3G S og videoen for iPhone 3G nedenfor:

Les om: