Hovedkort med Zalman-kjøler

Hovedkort med Zalman-kjøler

MSI leverer en svært god prosessorkjøler fra Zalman sammen med sitt nye nForce 750i-hovedkort.

Med modellen P7N Zilent fokuserer MSI på de som ønsker å bygge en stillegående pc, og legger dermed med en Zalman CNPS9500-kjøler sammen med hovedkortet.

Undertegnede benytter selv denne kjøleren i flere pc-er, og er svært fornøyd med både ytelse og støynivå. Produktet er det tredje som MSI lanserer der Zalman står for kjølingen. Fra før har selskapet grafikkort basert på Nvidia GeForce 8800GT og 9600GT med kjølere fra Zalman.

P7N Zilent er basert på Nvidias nForce 750i SLI-brikkesett og beregnet for Intels Core 2-serie av prosessorer.

Også de nyeste Penryn-versjonene av Core 2 er støttet, men kommende modeller med 1600 MHz busshastighet vil ikke kunne benyttes. Det gjelder for så vidt de aller fleste hovedkortene som er på markedet i dag. De første hovedkortene som offisielt vil støtte de kommende prosessorene forventes å være basert på Intels kommende X48-brikkesett.

For minne benyttes DDR2 og opptil 1066 MHz minnehastighet er offisielt støttet. Kortet har tre PCI Express 16x-kortplasser for grafikkort og mulighet for SLI.

Videre finner man blant annet 7.1-kanals lydkontroller med digital utgang, Firewire, Gigabit Ethernet, 2x eSATA, 4x SATA og 2x PATA.

Prisen på hovedkortet i versjon med kjøler er cirka 1 300 kroner. Det betyr at du får mye for pengene ettersom denne kjøleren koster rundt 400 kroner om den kjøpes separat.

Mer informasjon: www.msi.eu/no

LES OGSÅ: Hovedkort for Phenom og Athlon 64

Les om: