HP utvider Integrity-porteføljen

HP utvider Integrity-porteføljen

Første Integrity-bladserver med åtte Itanium-kjerner ser dagens lys.

HP utvider nå sin Integrity-portefølje med en Itanium-basert bladserver som håndterer de mest kapasitetskrevende arbeidsoppgavene. Den nye bladserveren reduserer ifølge HP energiforbruket med 25 prosent, og er også plassbesparende i forhold til vanlige rackmonterte servere.

BL870c er selskapets første Integrity-bladerserver med åtte kjerner, og skal være spesielt godt egnet som databaseserver for det norske markedet. Med nye Integrity BL870c tar HP hensyn til flere krav til arbeidskapasitet og ytelse, og utvider porteføljen for HP Blade c3000- og c7000-kabinettene

Den nye bladserveren vil gi virksomheter muligheten til å integrere og administrere Integrity- og ProLiant-servere i sitt bladsystem med et sett av felles administrasjonsverktøy. I en pressemelding skriver selskapet at HP BL870c tilbyr mer prosessorkraft og minnekapasitet enn noen andre HP-bladservere. Den håndterer operativsystemene Microsoft Windows, HP-UX 11i, OpenVMS, RedHat og SuSE, og er velegnet for minneintensive applikasjoner.

HP har utviklet standard konfigurasjonsløsninger som inneholder en kombinasjon av Integrity-bladservere, applikasjoner, HP lagrings- og koblingsteknologi. I første omgang tilbys referansearkitekturer for Integrity bladservere innen ERP, tjenesteorientert arkitektur (SOA), applikasjonsintegrering og produktdata administrasjon.

Komponenter