Hvit iPhone 4 forsinket

Hvit iPhone 4 forsinket

Kun svart modell tilgjengelig ved salgsstart.

I dag begynte Apple å ta imot forhåndsbestillinger på iPhone 4 i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Japan.

Telefonen legges ut for salg i disse landene den 24. juni, men det er enn så lenge ikke mulig å forhåndsbestille den hvite modellen.

Årsaken til forsinkelsen er uviss. Den eneste beskjeden på Apple Store er at "telefonen ikke er tilgjengelig".

Slutten av juli

Norsk lanseringsdato er ikke offentliggjort ennå, men Atle Lessum i Telenor sier til Macworld.no at selskapet håper og tror at de vil kunne tilby iPhone 4 i månedsskiftet juli-august.

Hvis du ikke klarer å vente så lenge, skal visstnok iPhone 4 selges uten operatørlås i Storbritannia. Britiske priser er 499 pund (4700 kroner) for 16GB og 599 pund (5600 kroner) for 32GB, skriver Engadget.

Ekstrautstyr

Apple sier den nye telefonen er langt bedre enn iPhone 3GS. Det er tynnere, har en høyere skjermoppløsning og et forovervendt-kamera for videosamtaler over trådløst nettverk. Batterilevetiden er også blitt forbedret for å kunne tilby opptil syv timer taletid eller seks timer med nettsurfing via 3G-nettverk, ifølge Apple.

Med iPhone 4 kommer også nytt ekstrautstyr. I tillegg til et nytt fargesprekt etui kalt Bumper, er det også mulig å bestille en egen iPhone 4-dokkingstasjon. Hvor mye dette vil koste i Norge gjenstår å se.

Komponenter