Hysterisk iPad-salgsåpning

Hysterisk iPad-salgsåpning

Se video om oppstyret da iPad-salget startet i USA.

Hysteriet var nesten like omfattende som da Apples iPhone først kom for salg noen år tilbake. Her kan du se video-dagboken til internett-fenomenet iJustine for dagen da iPad endelig kom til Apple-butikken.

Barn kledd ut som iPads. Mange timers køsitting. Ekstatisk dansing. Et emosjonelt øyeblikk for mange - også for iJustine, som deler dagen sin med oss i denne videoen.

Les også: Solgte 300 000 iPads første dag

Noe av det morsomme er kanskje for oss å se hvor entusiatiske alle er. Det gjelder ikke minst Apples egne ansatte, som formelig tar bølgen idet butikken åpnes, og gir de første iPad-shoppere High Fives idet de kommer inn. Apple Stores er virkelig et sosialt møtested, og alle som kommer i nærheten av en slik i utlandet anbefales å stikke innom for å ta tempen på stemningen.

Kanskje kommer kongen...

Og mange kjente Apple-fes dukket opp. Steve Wozniak, Apple-gründer nummer to, satt i kø natten over i sin lokale Apple-butikk. Og under salgsåpningen dukket faktisk iPad-designeren Jonathan Ive og selveste Apple-sjefen, Steve Jobs, opp i deres respektive Apple-butikker til stor overraskelse. De fleste var visstnok mest opptatt av et visst nytt leketøy.

Så da blir det spennende å se om Norge stopper opp når iPad offisielt kommer til Norge på et hittil ubekreftet tidspunkt i en forhåpentlig ikke alt for fjern fremtid. Video fra den store dagen under - med iPad-Boy!

Les om:

Komponenter