IKEA-katalogen for iPad

IKEA-katalogen for iPad

Få vottekit for bruk utendørs på kjøpet.

Tid for oppussing? Les IKEA-katalogen på iPad!

Med et tilnærmet opplag på 200 millioner utgaver i 2010 er IKEA-katalogen er av de aller største publikasjonene i verden. Den finnes i 55 forskjellige utgaver i 27 forskjellige språk i 35 land. Ikke rart IKEA nå satser på å distribuere en digital utgave.

Den trykte katalogen har eksistert i over 60 år, men nå er første utgave spesielt tilrettelagt for iPad tilgjengelig. Fra før av finnes det en versjon for iPhone.

Mangler handleliste

Katalogen er pent tilrettelagt med dynamiske sider, og har noe supplerende multimedia-innhold som videoer med innredningsforslag. Ved å dobbelttrykke kan et eget lag med produkt-informasjon hentes opp over sidevisningen.

Det som overraskende nok mangler er en digital handleliste. Riktignok kan man lage bokmerker, men der stopper det også. Det virker umiddelbart opplagt å ha en form for notis-del der man kan planlegge innkjøpene samt notere seg egne stikkord og huskelister.

Tenk om handlelisten var slik at den til og med lagde et kart, tilrettelagt for ditt lokale senter, for hvor du kan se gjenstandene utstilt samt hvilke hyller på lageret du kan plukke de fra?

Det savnes også en funksjon for å skrive ut eventuelle handlelister eller for å dele produktinfo med andre via e-post eller sosiale medier.

IKEA har jo verktøy på nett, for eksempel for kjøkkenplanleggeren. Å ha denne som iPad-app, integrert mot katalogen, høres ut som noe mange kunne tenke seg.

Du kan laste ned IKEA-katalogen på iPad gratis fra iTunes App Store her . Appen i seg selv er liten, men vær oppmerksom på at selve katalogen, som lastes ned fra inne i appen, er på over 500 megabyte.

Sy egne iPad-votter

Du kan også få tilsendt et BERÖRA-vottekit for å gjøre vanter eller lignende brukbare for skjermnavigasjon ute i kulden. Du vet, når du står der på stadion og venter på at poden skal komme inn til mål. Les mer om dette her. Se promovideo under.

Les om: