Ikke alle laster ned Ipad-apps

Ikke alle laster ned Ipad-apps

Ni prosent av Ipad-brukerne laster aldri ned applikasjoner.

En undersøkelse viser at 32-prosent av Ipad-eiere har aldri lastet ned ekstraprogrammer til nettbrettet sitt, skriver BBC.

Dessverre har det sneket seg inn tall-tull fra forskningsselskapet Nielsen, som har gjennomført undersøkelsen, viser det seg. Selskapet har nå korrigert tallene - det er bare ni prosent som ikke har lastet ned ekstraprogrammer, altså en av ti og ikke en av tre.

Undersøkelsen er utført blant 5.000 personer for å finne ut hvordan folk bruker sine nettbrett, minibærbare, ebøker og andre dingser. Målet har vært å finne ut om de ulike måtene enhetene kan brukes på fører til endringer i vaner og innhold folk konsumerer.

Av de som har kjøpt apps, har 62 prosent bare kjøpt spill og 54 prosent kun betalt for ebøker.

Blant amerikanere har rundt 25 prosent smarttelefon, 8 prosent minibærbare, 6 prosent ebokleser og 4 prosent nettbrett. Nettbrett lånes i langt større grad ut til venner og kjente enn telefoner. 46 prosent deler nettbrett, mens tallet for smarttelefoneiere og eiere av eboklesere henholdsvis er 34 og 33.

Ipad-eiere er også relativt unge, viser undersøkelsen, 63 prosent er under 35 og to av tre er menn.

Undersøkelsen tok også for seg hva de spurte mente om mobile reklamer på sine dingser, og har funnet ut at 59 prosent ikke har noe i mot reklame så lenge de får ønsket innhold gratis.

Les om:

Komponenter