Ikke for blåfilm

Ikke for blåfilm

Sony BDP-S350 er best i test med ypperlig bilde og bra brukeropplevelse til en riktig pris. Men Samsung BD-P2500 leverer de beste bildene.

Veien til fantastiske bilder går via blu-ray, og PC World USA har testet de mest populære modellene. Noen er ikke tilgjengelig i Norge, andre har andre modellnummer i Europa.

Generell brukervennlighet, bildekvalitet ved hd-materiale, design på selve spilleren, kvalitet ved oppskalering av vanlig dvd, og selvfølgelig pris ble vurdert i testen.

Sony BDP-S350 blir best i test, med en god miks av ypperlig bilde og bra brukeropplevelse til en riktig pris. Dette er den eneste av de rimeligere spillerne som kommer med BD-Live. BD-Live gir tilgang til en rekke nye interaktive tjenester, nedlastinger og lagring av forskjellig ekstramateriale gjennom oppkobling til internett direkte fra spilleren. Altså er det null problem å få med seg ekstramaterialet så lenge du har en nettkobling tilgjengelig.

Det som irriterte testerne mest var at fjernkontrollen ikke kan programmeres, og mangler bakgrunnsbelysning.

Uslåelig bildekvalitet

Interessant nok er det Samsung BD-P2500 som blir kåret til å levere best bilde. Testpanelet er enig i at bildet rett og slett var uslåelig mot de andre i testen. Faktisk er bildekvaliteten en av de beste noen gang.

Den får pluss for BD-Live, men minus for en lite gjennomtent fjernkontroll med dårlig knappeplassering. Den har også et synlig og irriterende skifte når filmen endrer kapittel. Og ved vanlig dvd er ikke bildet det aller beste, samt at den som ønsker DTS-HD-støtte ikke finner det her.

Les om: