Induksjonslader til Apple-tastaturet

Induksjonslader til Apple-tastaturet

Med Mobees nye Magic Bar kan du enkelt lade Apples trådløse tastatur og styreflate.

Mobees Magic Bar er verdens første induksjonslader for Apples Bluetooth-tastatur og Magic Trackpad.

Hvor fristende er ikke konseptet med induksjonslading, der du slipper å tukle med ledninger?

Vi har sett løsninger for mobillading uten kabel, og da er det som regel et eget etui som må innkapsle enheten for å kunne virke. Og du har det kanskje allerede i den elektriske tannbørsten din, og i prinsippet i komfyren.

LES OGSÅ: Apple med batterilader

Elegant

Mobees løsning er elegant i den forstand at den ikke krever en ytre modifikasjon av enhetene den betjener.

I første omgang er det Apples Bluetooth-tastatur og Magic Trackpad som er støttet, siden disse har sylindriske batteribeholdere i metall. Og bra er det, for det er alltid litt styrete å skulle skifte batterier på disse, siden de må skrus opp.

Mobee har allerede en lignende induksjonslader for Apples Magic Mouse.

LES OGSÅ:

TEST - Mobee Magic Charger

Og enkel i bruk

Mobees Magic Bar består av to komponenter, en basestasjon og en batteripakke. Den sylindriske batteripakken erstatter de vanlige batteriene som sitter i disse to Mac-tilbehørene, og blir der permanent.

Basestasjonen, som kan lades via en vanlig mikro-usb-tilkobling og som dermed ikke trenger en egen strømforsyning, overfører sin kraft til batteripakken via induksjon ved at disse legges inntil hverandre fysisk. Enkelt og greit.

Pris er foreløpig ukjent, men du kan forhåndsbestille fra 15. mai med estimert levering i slutten av juni dette året. Du kan lese mer om Magic Bar hos Mobee her.

LES OGSÅ: iPhone-ladekabel alltid med deg

Les om: