- Ingen iPad 3 i januar

- Ingen iPad 3 i januar

Ryktene om at iPad 3 vil bli lansert på Macworld-messen i januar, blir nå avvist.

Det er teknologi-bloggen The Loop som går i rette med taiwanske rykter om at Apple planlegger å lansere iPad 3 på Macworld-messen i San Francisco.

The Loop er kjent for å bringe etterrettelig informasjon om det som skjer i Apple-verdenen.

Den årlige Macworld-messen går av stabelen 26.-28. januar 2012. Apple har riktignok ikke vært utstiller på messen siden 2009, men ifølge den taiwanske finansavisen Digitimes skal Apple ha hatt planer om å lansere to nye iPad-modeller samtidig med at 2012-utgaven av Macworld-messen arrangeres.

Ifølge svenske Macworld har Digitimes ord på seg for ofte å komme med tvilsomme rykter når det gjelder Apples produkter.

To modeller

Ryktene denne gang har gått ut på at Apple vil lansere to nye iPad-modeller, en med 9,7-tommers skjerm, slik som dagens iPad har, og en mindre modell med 7,85-tommers skjerm.

Den kjente bloggeren Jim Dalrymple skriver nå på The Loop at ryktene ikke stemmer i det hele tatt.

Han har sjekket med flere av sine kilder og har konkludert med at det ikke kommer noen iPad 3 i januar, hverken med stor eller liten skjerm.

Dalrymple er kjent for å ha troverdige kilder i Apple-miljøet.

- Det kommer heller ingen ny iPad til CES-messen, sier Dalrymple til Cnet. CES-messen går av stabelen i perioden 10.-13. januar.

I tillegg går bloggeren ut mot ryktene om at Apple skal ha planer om å lansere et nytt tv-apparat i tilknytning til messene i januar.

Det er sannsynlig at Apple ikke slipper noe slikt produkt før mot slutten av 2012, ifølge Dalrymple.

Les om:

Komponenter