Inviterer til overklokkingskonkurranse

Inviterer til overklokkingskonkurranse

Gigabyte inviterer alle Gigabyte-kunder til stort overklokkings-event.

Gigabyte inviterer alle som har et Gigabyte hovedkort til stort overklokkingsevent i Hamburg.

Alle som har et hovedkort fra Gigabyte kan forsøke å kvalifisere seg for eventet, som finner sted 10-11. april.

Online kvalifisering gjøres her.

PC World Norge er sponsor av eventet.

- Våre hovedkort har satt en rekke overklokkerekorder, sier markedssjef i Gigabyte, Kristina Mainzer. Nå håper Gigabyte at det settes nye hastighetsrekorder under Hamburg-eventet. I konkurransen i Hamburg vil det benyttes hovedkort med Intel P55 brikkesett. I tillegg vi Gigabyte stille til rådighet egne grafikkort, Intel-prosessorer, strømforsyninger og minne fra Corsair og harddisker fra Seagate. Deltakerne står så selv for kjølingen. - Men vi vil definitivt tilby nok flytende nitrogen, sier Mainzer. Flytende nitrogen, eller LN2, er en forutsetning for å sette overklokkingsrekorder.

Den beste overklokkeren eller det beste overklokkerlaget (to personer) på online-kvalifiseringen vinner plass på live-eventet i Hamburg. Deltakerne må sende et bilde av pc-en sin, skjermdumper av benchmarkresultatene i Super Pi 1m og Intel Burn Test. Søknadsskjemaet og registreringsprosessen står beskrevet på http://overclocking.gigabyte.de.

Vinneren mottar en "hardware"-pakke fra Gigabyte og en spesiell overraskelse. De tre beste lagene vil også bli belønnet med en pakke bestående av

Gigabyte P55 hovedkort, Gigabyte grafikkort, Intel Core i5 CPU, Corsair-minne og -strømforsyning og Seagate harddisk.

Les om: