Iomega lanserer nye eGo-harddisker

Iomega lanserer nye eGo-harddisker

Harddiskene er spesielt utviklet for Mac-brukere.

Iomega lanserer en ny bærbar harddisk for Mac-brukere innen eGo-serien. Harddisken har flere tilkoblinger og et nytt, stilig aluminiumsdesign. Den kommer i tre forskjellige farger og har en lagringskapasitet på opptil 500 gigabyte.

Den nye bærbare eGo-harddisken kommer med en FireWire 800-port og en FireWire 400-port, i tillegg til en USB 2.0-port. Den får strøm fra dataens FireWire- eller usb-port og trenger derfor ingen ekstern strømforsyning. Harddiskene er i tillegg HFS+-formaterte, slik at Mac-brukere kan sette i gang med å bruke harddisken med en gang.

TEST:

Iomega eGo Helium - Air-inspirert eksterndisk

Sølv, rød og blå

Harddisken kommer i tre farger; sølv, rød og blå. Sølv og rød er tilgjengelig i en 320 gigabyte-modell og en 500 gigabyte-modell, mens den blå bare kommer med 320 gigabyte. Den leveres i et aluminiumsskall med en tykkelse på rundt 16 millimeter. Ifølge selskapet beskytter Iomegas databeskyttelse Drop Guard harddisken fra fall på opptil cirka 1,3 meter.

Til de nye eGo-harddiskene følger det også med tre programmer for sikkerhetskopiering, som gir brukerne økt beskyttelse av sine bilder, videomateriale, musikk og andre filer.

Pris og tilgjengelighet

De nye Iomega eGo-harddiskene er kompatible med Mac OS X 10.4 eller høyere, Windows 2000 Professional, Windows XP, samt Windows Vista.

Iomegas nye bærbare eGo-harddisker er tilgjengelige i juni. 320 gigabyte-modellen har en veiledende utsalgspris på 989 kroner, mens 500 gigabyte-modellen har en veiledende utsalgspris på 1 299 kroner.

Les om: