iPad 2-kunngjøring like rundt hjørnet

iPad 2-kunngjøring like rundt hjørnet

Apple avslører nestegenerasjons iPad i løpet av kort tid, ifølge nye rykter.

Spekulasjonene om andregenerasjons iPad strømmer på. Blant de heteste ryktene nå er tidspunktet for avdukingen av Apples kommende nettbrett.

LES OGSÅ:

Slik blir neste iPad

Apples første iPad ble introdusert i slutten av januar i fjor, og det er mange rastløse Apple-fans der ute som venter spent på når selskapet skal vise frem den nye modellen. Ikke at de har sagt et pip om det i det hele tatt kommer en ny iPad...

Nettstedet MacNotes rapporterer nå at iPad 2 skal vises frem på et Apple-arrangement allerede denne uka. Fremvisningen vil skje i forbindelse med lanseringen av iOS 4.3, som ifølge MacStories skal være klar for massene den 14. februar, det vil si neste mandag.

Den japanske bloggen Macotakara melder også at iPad 2 vil presenteres i februar, men hevder avdukingen ikke vil skje før mot slutten av måneden. Hva gjelder selve lanseringen påstår den japanske bloggen at salgsstart vil være i mars. MacNotes har tidligere rapportert at begynnelsen av april er det gjeldende tidspunktet.

LES OGSÅ:

- Produksjons-start for iPad 2 i februar

På forrige ukes lansering av iPad-avisen The Daily ble det visstnok observert flere prototyper av det kommende Apple-nettbrettet, ifølge Reuters.

The Daily kommer med en helt ny abonnementsordning for iOS-applikasjoner som det er ventet at Apple vil presentere ordentlig i løpet av kort tid. Daring Fireball-blogger John Gruber tror det vil skje på et arrangement i løpet av de neste par ukene.

Hva gjelder øvrige iPad 2-rykter rapporterer nettstedet iLounge at iPad 2 vil komme i et nytt og lettere materiale (karbonfiber-lignende materiale i stedet for aluminium) og at den vil ta i bruk “Radio Frequency Identification" (RFID) og “Near Field Communication” (NFC). Ryktene om en 7-tommers iPad ser heller ikke ut til å dø, til tross for at Steve Jobs og Apple har prøvd å avlive dem gjentatte ganger.

LES OGSÅ:

Neste iPhone og iPad blir lommebok

Les om:

Komponenter