iPad-deksel blir puggehjelp

iPad-deksel blir puggehjelp

Evernote med innovativ bruk av iPad 2-sensor.

Evernote, en favoritt i redaksjonen, er ute med en ny app spesielt tilpasset nye iPad 2 i bruk sammen med Apples magnetiske Smart Cover.

Evernote er kjent som tjeneste, både på nett, på Mac og på iPhone, som hjelper deg med å huske på viktige ting. Det være seg å notere ned noe, å spare en nettside inkludert innhold, å lagre et bilde samt automatisk lese tekst via OCR, eller et lydklipp. Alt er synkronisert mot skyen og uavhengig av hvilken plattform du måtte sverge til.

Med Evernote Peek kan du tilrettelegge såkalte flash cards - en typisk studiehjelp med spørsmål på den ene siden og svaret på andre siden av et kort. I Evernote Peek er dette løst ved at man løfter den ytterste fliken av et Smart Cover på en iPad 2 for å se spørsmalet - og så løfter neste ledd for å se svaret. Enkelt og effektivt.

En innebygget mal gjør at du kan tilrettelegge innholdet selv, og du kan krysse av for de spørsmålene der du har svart rett slik at du kan komme tilbake til de emnene du er mindre sikker på.

I tillegg kan undervisere og lærere dele et sett med felles innhold for en klasse eller en studiegruppe - les mer om dette her .

Se promovideo nedenfor. Via Evernote.

Les om:

Komponenter