iPad for medisinere

iPad for medisinere

Interaktivt anatomisk 3D-atlas viser iPad-ens styrke.

iPad demonstrerer et enormt potensiale som pedagogisk instrument.

Firmaet 3D4Medical har spesiallisert seg på apper for iOS myntet på det medisinsk-anatomiske fagområdet.

Les også: iPad 2 - kjøpe, vente eller selge?

Med appen Muscle System Pro II for iPad får man et fascinerende innblikk i de største skjelett- og muskelgruppene i den menneskelige kroppen. Oppbyggingen er anatomisk korrekt, kan studeres lagvis og dreies interaktivt i tre dimensjoner.

Fremstillingen presenterer latinske navn og annen relevant informasjon, og lar deg også legge til egne notater. I tillegg til å fungere som et interaktivt oppslagsverk, er det også en spørremodus der dine anatomiske kunnskaper kan settes på prøve.

Les også: iPad 2-sjekklisten

Så som et oppslagsverk for legepersonell og fysioterapeuter, eller som studiehjelp for medisinstudenter eller andre som er interessert i menneskekroppens indre anliggender demonstrerer denne applikasjonen virkelig iPad-ens store potensial som pedagogisk instrument, og ikke minst hvor intuitivt det berøringsbaserte brukergrensesnittet er utformet. Tør vi si «anatomisk korrekt»?

Du kan lese mer om Muscle System Pro II for iPad her. Se demovideoen nedenfor og bli forbløffet.

Muscle System Pro II for iPad kan kjøpes for 219 kroner fra iTunes App Store her. 3D4Medical stilte velvilligst en versjon til rådighet for test.

Programmet fås også i en enklere versjon - "Original Series" - for iPad for 85 kroner, og i en iPhone-versjon til 109 kroner. I tillegg finnes det en gratisversjon for iPhone som er begrenset til å vise muskler i hals og nakke.

Les om:

Komponenter