iPad mini avslørt

iPad mini avslørt

Lekker Apple som en sil? Bildelekkasjene vil ingen ende ta.

Apple-sjef Tim Cook lovet mer hemmelighold, men nå ser det ut til at både iPhone 5 og iPad mini er avslørt.

Senere idag, onsdag 12. september, holder Apple et event i San Francisco der vi etter all formodning vil stifte bekjentskap med nye iPhone 5.

Såpass kan vi gjette oss til etter å ha sett bilder av invitasjonen som viser tallet 12 (for datoen) som kaster et 5-tall som skygge - man antar for iPhone 5. Ikke femte modell i iPhone-familien, riktignok, men femte store revisjon.

Men iPhone 5-designen kan ikke være den store hemmeligheten lenger - eller kan den det? Mange bilder av et tilsynelatende nytt, avlangt chassis med aluminiums-bakside har florert i bloggosfæren i lengre tid, og ryktene vil altså ha det til at dette er den nye må-ha-telefonen.

Eller har Apple lurt oss? Om ikke lenge får vi svaret.

7-tommers iPad

I mellomtiden spekuleres det også i en mindre iPad - muligens kan iPad mini. Ikke så mange bilder av denne designen har svirret omkring - noe innmat og muligens et deksel. Nye bilder fra Asia kan tyde på at noen kan ha fått tak i - eller satt sammen - en hel modell. Muligens virkende.

Det er noe unektelig mistenkelig med skjermbildene som etter all formodning viser iOS 5-ikoner. Bildene er for grumsete til å si det sikkert, men ville ikke en flunkende ny iPad mini kjørt iOS 6? Eller har noen jailbreaket den for å få den til å virke i det hele tatt?

Uansett - ekte eller ikke, gir disse bildene en viss pekepinn på den mulige størrelsen for en iPad mini med cirka 7 tommers skjerm.

Dessverre kan det virke som om en ny iPad ikke er på programmet for onsdagens arrangement, men dersom det er noe som helst snev av sannhet i ryktene, vil all fornuft tilsi at Apple vil holde enda et event snarlig slik at en ny iPad mini kan komme i butikkene i god tid før julesalget starter.

Se flere bilder her: Nowhereelse.fr.

Les om: