iPad møter veggen

iPad møter veggen

Festeinnretning for bruk i flere rom.

Det er med iPad som med ski: Viktig med godt feste.

Står du på kjøkkenet og kokkelerer, for eksempel med iPad og Epicurious som kokebok, er det praktisk med en trygg og god festeinnretning.

Les også: De beste iPad-appene

Vogel produserer en serie med iPad-holdere for både bil- og veggbruk, sistnevnte både som punktfeste og med fleksiarm.

Blir du kjørt rundt i en Brabus iBusiness, fulgte iPad-integrasjonen i kupeen kanskje med. For alle andre er imidlertid Vogels løsning er godt svar på freden i baksetet. Vogel iPad CarMount festes til nakkestøtten.

Punktfestet for vegg kalles WallMount, og tillater full 360 graders dreiefrihet. Perfekt for kjøkkenet, som sagt, eller for filmvisning, digital fotoramme, interaktiv utstilling, børsterminal på kontoret, og så videre. I tillegg ser det bra ut også når iPad-en ikke er "hjemme".

Les også: Designerne elsker iPad

For mer ambisiøs veggbruk finnes det en mer fleksibel løsning bestående av en leddet 3-armsløsning kalt FlexMount . Denne kan trekkes ut fra veggen og tillater takket være leddene også en skiftende orientering og vinkling. Tilgjengelig i løpet av våren.

Og til slutt finnes det varianter av festesystemet for fotorammebruk, samt en limbasert versjon av veggfestet - et hurtigfeste som dermed overflødiggjør behovet for permanente bygningsmessige inngrep.

RingO finnes for både iPad 1 og iPad 2. Kan i Norge kjøpes for eksempel fra PCkiosken.

Du kan lese mer om RingO her. Se produktvideo nedenfor.

Via Designboom.

Les om:

Komponenter