iPhone 3GS ga YouTube-boom

iPhone 3GS ga YouTube-boom

400 prosent økning i mobil-opplastinger per dag siden nye iPhone ble lansert.

En av de største nyhetene i iPhone 3GS er videokamera. I tillegg til å ta opp video, kan du gjøre enkel redigering rett i telefonen. Dessuten finnes det funksjoner for direkte opplasting av videoene til YouTube og MobileMe (Apples nett- og synkroniseringstjeneste).

Videoinnspilling på iPhone har vært svært etterlengtet. Nå kan se ut som Apple allerede har fått lønn for strevet. YouTube-opplastinger direkte fra mobile enheter har økt med 400 prosent per dag siden Apple lanserte iPhone 3GS forrige fredag. Det skriver YouTube i et blogginnlegg.

LES OGSÅ: Én million solgte iPhone 3GS

iPhone kan ikke alene få æren for den store veksten. Det siste halve året har YouTube sett en økning på 1700 prosent når det gjelder antallet opplastinger fra mobile enheter generelt. Men det er ikke til å stikke under stol at Apple-telefonen har bidratt stort til den siste ukens tall.

- Veksten skyldes i hovedsak tre ting; nye video-telefoner på markedet, forbedringer på opplasting av video til YouTube fra telefonen din, og en ny funksjon på YouTube som lar deg enkelt spre videoer videre til andre sosiale nettverk, skriver YouTube.

Les om: